Simulacre Emergència

Pràctiques d'autoprotecció en el CIPFP Luis Suñer: el simulacre d'emergència com a experiència positiva en el nostre centre.

Foto1

Un any més practiquem al nostre Centre el simulacre d'evacuació en horari de màxima ocupació. En esta ocasió i per motius de salut pública, adaptem el nostre pla d'evacuació als protocols COVID-19 vigents per tal de minimitzar el risc de contagi de la nostra comunitat escolar.

Durant la seua pràctica s'ha prestat la major atenció al manteniment de la distància interpersonal mínima de 1,5 m, ventilació d'aules i ús obligatori de mascareta al llarg de tot el procés d'evacuació, fomentant l'ús dels espais al aire lliure com a mesura preventiva per excel.lència

El passat 25 de novembre realitzàrem este simulacre d'emergència per a posar en pràctica el Pla d'Evacuació del centre, amb l'objectiu de difondre a tota la comunitat educativa els aspectes més rellevants del Pla, per al seu coneixement si es produïra una emergència.

El Pla d'Evacuació pretén racionalitzar la fugida instintiva dels ocupants en cas d'emergència, a través de la participació dels mateixos en el pla coordinat i practicat. El posar en pràctica el pla, dóna un suport psicològic que incrementa les capacitats de supervivència.

 

 Simulacre2 Simulacre3 Simulacre4

El simulacre va estar dirigit per la professora del mòdul d'Emergències del Cicle superior de Prevenció de Riscos Laborals, Silvia Evaristo, i coordinat per l'alumnat que està cursant el dit Cicle.

 Simulacre5 Foto6

La Direcció del centre vol agrair un any més al professorat, alumnat i personal del centre la seua col·laboració i participació en esta pràctica enriquidora per a tots.

 
PERQUÈ CUIDEM DE LA SEGURETAT I SALUT DE LA NOSTRA COMUNITAT ESCOLAR.
 

Accés al Pla d'Evacuació del Centre