Pràctiques del Màster de Secundària

Per a poder exercir la docència en ESO, Batxillerat, Formació Professional o Escoles d'Idiomes és necessari que el professorat estiga en possessió d'un títol oficial que acredite la seua formació pedagògica i didàctica, açò és el Màster en Educació Secundària (substituïx al CAP).

El Pràcticum és una matèria encaminada a adquirir els coneixements i competències necessaris per a exercir com a professor dels nivells mencionats en un context real de treball, per mitjà de l'observació i anàlisi de la realitat docent, coneixement del centre educatiu, la planificació educativa del centre, la pràctica docent observada en l'aula, i la intervenció docent de l'estudiant del Pràcticum.

El Pràcticum es realitza en els centres d'ESO, Batxillerat, FP i Escoles d'Idiomes que han sigut prèviament seleccionats a través d'una convocatòria pública realitzada per la Conselleria d'Educació. Els estudiants poden consultar en la web del màster la relació de centres seleccionats i les especialitats que oferix cada centre.

Pots consultar informació en la web de la Universitat de València:

http://www.uv.es/secundaria/

 

Si estàs interessat en realitzar el Pràcticum en el nostre centre, i necessites més informació pots escriure al coordinador: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.