Dia Internacional de la Dona

8 DE MARÇ

Foto1

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona, vam realitzar en el nostre centre diverses activitats. En les instal·lacions del centre es van exposar cartells amb missatges reivindicatius per normalitzar la igualtat entre gèneres.

 

 

 

El dia 7 i 8 de març celebràrem els dies Violeta on vam convidar a tota la Comunitat Educativa a dur eixe dia una peça o motiu de color violeta.

     Foto2    Foto3  Foto4

 

A més a més, s’ha fet un muntatge i activitats al voltant del tema Sostre de vidre i del sòl apegalós” pel cicle d'Activitats Comercials del departament de Comerç. Ha donat molt que pensar!

        Foto5 Foto6 22

 

L’alumnat d’àmbit de la FPB ha realitzat diverses activitats, entre altres un “Joc sobre dones cèlebres” com podem veure a les imatges.

      Foto6

 

S’ha proposat la visualització de diversos vídeos per tal de conéixer el perquè d’aquest dia i reflexionar sobre diferents temàtiques: micromasclismes, igualtat de gènere, discriminació, estereotips, coeducació, sexisme en la publicitat…

Finalment, s’ha realitzat l’activitat “Thankful card”, proposada per la European Volunteer Sabina Kaczmarczyk, es tracta de donar les gràcies a una dona rellevant a la nostra vida.