Visita professional a la Subestació Elèctrica de L’Eliana

se fpalzira 1

L’alumnat de primer curs del Cicle Superior d'Energies Renovables del nostre centre ha visitat la subestació elèctrica de l'Eliana, dins del mòdul de Subestacions Elèctriques.

L’objectiu de la visita ha estat conèixer les característiques d'esta subestació elèctrica, així com l'estructura de la distribució elèctrica. També es va posar de manifest les mesures de seguretat que té implantades.

se fpalzira 2  se fpalzira 3

En aquesta instal·lació, l’alumnat ha pogut veure, in situ, la disposició d'elements com ara: joc de barres, seccionadors, interruptors automàtics, transformadors de tensió i d'intensitat i els sistemes auxiliars necessaris per a l'activitat d'aquesta instal·lació. Durant aquesta visita es va tindre també una classe magistral del responsables de l’instal·lació, en la que van explicar cada detall d’aquesta, així com totes les mesures de seguretat.

se fpalzira 4  se fpalzira 5

També, van explicar als alumnes quina és la forma de entrar a treballar a Red Eléctrica Española (REE) i a Iberdrola, ja que aquesta subestació a l’Eliana la comparteixen dues empreses.