Visita a la empresa Farinetes

El passat 16 de novembre el cicle de Prevenció de Riscos Professionals del nostre centre visitàrem l'empresa local "Farinetes", situada en el polígon industrial Tisneres. Esta visita ens ha sigut útil no sols com un mitjà d'aprenentatge sinó com un exemple d'una empresa local que ha crescut d'una forma considerable en els últim 8 anys des de la seua creació en 2009.

 

 

 

La classe de Prevenció de Riscos Professionals teníem interés a veure com una empresa local alzireña organitza la seua prevenció de riscos laborals en el sector de l'alimentació, no sols vam veure satisfet el nostre interés per la seguretat i prevenció, sinó que vam aprendre de forma directa com una xicoteta empresa pot abastir un mercat significatiu, treballant amb distribuïdors reconeguts i oferint les rosquilletes com un producte molt mediterrani, realitzat de forma artesanal.

La classe de Prevenció de Riscos vam reconéixer posteriorment el bon ús de les instal·lacions, senyalització, orde i neteja, així com el tractament dels riscos ergonòmics i psicosocials. D'altra banda, compartim l'alegria que una empresa que va nàixer en 2009 en la nostra localitat i en plena crisi haja pogut superar esta dificultat i oferir més de 40 llocs de treball.

Finalment, agraïm a tot l'equip de Farinetes haver-nos oferit l'oportunitat de visitar la seua xicoteta "família" i formar part directa de la nostra formació.