Els alumnes de Primer de FP Bàsica exposen redissenys de cadires emblemàtiques del segle XX

Aquest mes de maig, l’alumnat de primer del CFBàsic de Fabricació i Muntatge i de primer del CFBàsic d’Instal·lacions Electrotècniques i Mecànica, ha realitzat una exposició del projecte que han realitzat sobre el redisseny de les cadires més emblemàtiques del segle XX.

Els estudiants han investigat sobre els processos i la història del disseny industrial, analitzant la influència i l'evolució d'aquestes peces icòniques. El projecte ha consistit en intentar imitar els dissenys originals utilitzant perfils metàl·lics i de PVC.

Aquest projecte ha permès a l’alumnat adquirir coneixements pràctics sobre les tècniques de soldadura i treball de metalls, a l'hora que han après sobre l’estètica i funcionalitat dels dissenys històrics. Els estudiants han mostrat gran interès i creativitat en la realització d'aquest projecte, gaudint molt de l'experiència i obtenint resultats molt satisfactoris.

Els alumnes han muntat una exposició per mostrar el resultat del seu treball. Aquesta activitat els ha permès desenvolupar habilitats tècniques essencials i comprendre la importància del disseny en la història de la fabricació de mobiliari.

cadira 4

cadira 3cadira 2

cadira1