Activitat extraescolar PRL-GAD

L'alumnat de Prevenció de Riscos Professionals i de Gestió Administrativa visita la Mancomunitat de la Ribera Alta i SERMESA.

El divendres 15 de març, l'alumnat del cicle de GS de Prevenció de Riscos Professionals juntament amb els estudiants de 2n curs del cicle de GM de Gestió Administrativa van tenir l'oportunitat d'ampliar els seus coneixements fora de l'aula.

El grup va ser rebut pel personal tècnic de la Mancomunitat de la Ribera Alta en una jornada que es va iniciar a les 9.45 h. per endinsar-se al món de la prevenció de riscos a l'entorn laboral.

Durant el matí, els estudiants van submergir-se en un enriquidor Taller d'Educació Mediambiental impartit per la Mancomunitat de la Ribera Alta. Aquesta activitat els va oferir l'oportunitat per conèixer el funcionament i els serveis que presta la Mancomunitat de la Ribera Alta i reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat i la cura del medi ambient, aspectes fonamentals en l'àmbit laboral i social.

Posteriorment, van tenir el privilegi de conèixer de prop les funcions d'un Servei de Prevenció, gràcies a la valuosa aportació d'Inma Leal, Tècnica de PRL al Servei de Prevenció Aliè SERMESA, que va impartir una interessant xerrada sobre el paper del Tècnic de PRL i la complexitat que suposa garantir la seguretat i la salut en l'entorn laboral.

La jornada va despertar en els participants inquietuds que, sens dubte, enriquiran la formació acadèmica i personal. Agraïm a tots els implicats les seves aportacions a aquesta excel·lent jornada extraescolar.

Clica en la imatge per vore més fotos.

mancomunitat