IV CONCURS JOVES EMPRENEDORS/ES DEL CIPFP LUIS SUÑER 2022-23

El dia 9 de maig celebrarem al centre, el IV Concurs joves emprenedors/es del CIPFP Luis Suñer, on l’alumnat de tots els nivells, participaren al llarg de la jornada, en una sèrie de reptes posant en pràctica les seues habilitats emprenedores, analitzant problemes i proposant solucions innovadores aplicant la seua creativitat.

Enguany s’han atorgat 3 premis, dotats amb 100€ cadascun, patrocinats pel programa Emprén del centre I els grups guanyadors/es han sigut els següents:
En els cicles de grau superior:
GRUP FOLMANIACOS del cicle de COMERÇ INTERNACIONAL format per Victor Oliver, Fran Veinat, Marc Ortega, Cesar Carreres i Alex Valero.
En els cicles de grau mitjà:
GRUP SABOR NATURAL del cicle d’ INSTAL·LACIONS DE TELECOMUNICACIONS format per Raúl Rentero, Joel Guijarro, Paco Soler, i Adam Enríquez.
En els cicles de grau bàsic:
GRUP EMPRENDEDORES del cicle d’ELECTRICITAT-ELECTRÒNICA format per Lluis Miquel , Alex Arteaga , David Climent, Isidro Muñoz.
Donem l’enhorabona a tots els premiats i agraïm a tot l’alumnat participant, la seua bona predisposició i actitud demostrada en aquesta jornada.

Clica la imatge per vore les fotos de l'acte de lliurament de premis.

concurs joves emprenedors/res