Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Superior

erasmus S'informa l'alumnat del CIPFP Luis Suñer Sanchis que per a aquest curs 2021-2022 ens han concedit quatre ajudes per a la mobilitat Erasmus+, per a realitzar tres mesos de FCTs convalidables en països de la Unió Europea per a alumnat de Grau superior. Aquestes se sumen a altres dues places que van quedar vacants del curs passat i el període de validesa del qual ha sigut prorrogat fins a 2022.

El període de pràctiques tindria lloc en el tercer trimestre, sempre que les condicions sanitàries i les autoritats dels diferents països ho permeten. Els candidats hauran d'aportar certificat oficial de vacunació Covid-19 amb la pauta completa i la Targeta Sanitària Europea en vigor.

És important començar com més prompte millor a buscar empreses adequades al perfil de cada candidat i en el destí desitjat. També que l'alumnat interessat participe activament en la cerca, ja que moltes empreses de grandària mitjana i gran ofereixen places en les seues pàgines web. D'aquesta manera els candidats poden ajustar-se als seus interessos quant a destí i perfil professional. 

Els interessats poden ser de qualsevol dels cicles formatius impartits en el centre i han de posar-se en contacte via correu electrònic amb el coordinador de projectes europeus, Sergio Sanz, en l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D'altra banda, aquest curs encara no s'ha publicat la convocatòria de beques Erasmus+ FCT Europa, gestionades per la Generalitat Valenciana per a estades d'un o tres mesos a Irlanda, el Regne Unit i França. Desconeixem si es convocaran aquestes beques per al curs actual. La informació actualitzada per a aquest programa es pot trobar en la següent adreça: https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/fct-europa