Premis NOVIGI i Gala FP

El passat dilluns 17 de juny representants del CIPFP Luis Suñer Sanchis (Alzira) van assistir a l’entrega de premis i gala de l’FP, celebrada a Alacant, per recollir el premi platí que han concedit al centre. El guardó és conseqüència de formar part de la Xarxa Novigi, en la que es comprenen els programes Acredita, Empren, Innovatec i Qualitas. Aquesta xarxa activa programes de metodologies actives d'aprenentatge, iniciativa emprenedora i de Formació Professional integrada, on el centre adquireix el compromís de participar activament en un procés continu de millora que comporta innovar en totes les facetes educatives.

A la jornada, “El valor de l’FP”, també van assistir altres centres guardonats que pertanyen a la xarxa i es va fer entrega dels premis extraordinaris de Grau Mitjà i Grau Superior d’FP i el reconeixement a l’equip de Skills de la Comunitat Valenciana. Així mateix, a la Gala també assistiren per als diferents reconeixements les empreses i autoritats pertinents.

Aquest premi reconeix el treball constant del centre en la implicació de la millora continua de tota la comunitat educativa.

RECONEIXEMENT1RECONEIXEMENT 2