ERASMUS+. MOBILITAT D'ESTUDIANTS PER A PRÀCTIQUES EN MODALITAT INTERNACIONAL PROJECTE NOMBRE 2022-1-CA01-KA171-HED-00007981

Erasmus+ és el programa europeu que potencia, entre altres accions, la mobilitat en el context dels països que participen al programa, tant per a pràctiques com per a formació. És un programa que neix amb la vocació de vincular leducació i la formació amb el món del treball. Pretén abordar l'enorme repte de la lluita davant de l'atur juvenil millorant, mitjançant l'educació i la formació, l'ocupabilitat. Erasmus+ vol millorar la qualitat de la Formació Professional a Europa oferint als estudiants, l'oportunitat de fer la Formació en Centres de Treball en organitzacions situades a països tercers del Programa.

El nostre centre realitza Mobilitats d´Estudiants Per a Pràctiques d´Educació Superior (Cicles Formatius de Grau Superior).

Per aquest curs 2023-2024 disposem de 2 beques ERASMUS+ a països dels Balcans occidentals (Albània o Bòsnia Hercegovina), que permeten a estudiants de cicles formatius de grau superior poder optar a realitzar FCT a l'estranger.

Teniu tota la informació a la convocatòria adjunta.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Documento datos alumnos 23-24.odt)Documento datos alumnos 23-24.odt[ ]19 kB
Download this file (convoc 171 alumnnos.pdf)convoc 171 alumnnos.pdf[ ]1594 kB