Dia Internacional de la Dona

8 DE MARÇ

Foto1

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona, vam realitzar en el nostre centre diverses activitats. En les instal·lacions del centre es van exposar cartells amb missatges reivindicatius per normalitzar la igualtat entre gèneres. Des de les nostres xarxes socials hem fet difusió de vídeos relacionats amb el trencament d’estereotips a l’hora d’estudiar diversos itineraris en FP.

El dia 8 de març celebràrem un dia Violeta on vam convidar a tota la Comunitat Educativa a dur eixe dia una prenda o motiu de color violeta. A més a més, a l'hora de l’esplai, es va difondre un manifest que van llegir unes alumnes del centre.

     Foto2    Foto3

 

A més a més, es va promoure una activitat basada en escriure frases reivindicatives en unes mascaretes i decorar-les: “Mascaretes per la dona”.

     Foto4   Foto5

 

També l’alumnat del centre ha visualitzat vídeos per tal de conéixer el perquè d’aquest dia i reflexionar sobre diferents temàtiques: micromasclismes, igualtat de gènere, discriminació, estereotips, coeducació, sexisme en la publicitat…

      Foto6

 

Finalment, hem penjat un cartell amb un poema del poeta Alberto Martí que versa sobre la dona.

  CARTELL ALBERTO1