Rebem visites d'altres Centres

El passat dilluns 26 i dimecres 28 de febrer rebérem la visita de l'alumnat dels centres IES Guadassuar, IES Sant Francesc de Guadassuar, Col. Sto. Domingo de V. de Castelló, IES Tulell d'Alzira, Col. Santa Ana, Nuestra Señora de la Salud i S. José de Calasanz, d'Algemesí, i l'IES Els Evols de L'Alcudia.

 

Estes visites tenen com a fi que l'alumnat d'estos centres educatius coneguen algunes de les opcions d'estudi que se li oferixen en el nostre centre, la formació professional.

Les visites es van desenrotllar informant-los en general del nostre centre i de les opcions d'estudi que tenen per part de la nostra Cap del Departament d'Orientació, per a després continuar en grups reduïts passant pels distints tallers i aules, on professorat especialista d'eixos determinats cicles formatius els van explicar les matèries i activitats que es realitzen, així com les possibles eixides professionals de cada cicle formatiu.

 

 

 

Els vam informar que al nostre centre estem impartint els següents cicles:

  • Cicles  de Bàsica (Electricitat i Electrònica, Informàtica i Comunicacions, Fabricació i Muntatge, Manteniment de Vivendes, i Servicis Comercials)
  • Cicles de Grau Mitjà (Gestió Administrativa, Instal·lacions de Telecomunicacions, Instal·lacions Frigorífiques i de Climatització, Instal·lacions de Producció de Calor, i Manteniment Electromecànic)
  • Cicles de Grau Superior (Administració i Finances, Comerç Internacional, Energies Renovables, Manteniment Electrònic, Prevenció de Riscos Professionals, i Transport i Logística)

Alguns d'estos cicles tenen horari matutí i altres vespertí, i algun cicle té la possibilitat de realitzar-se semipresencial.

De toda la nostra Oferta formativa, així com els requisits per a poder accedir a cada cicle pots trobar informació en el següent enllaç.

Recorda que per a poder matricular-te d'un cicle formatiu has de sol·licitar prèviament l'Admisió, els terminis dels quals publica la Conselleria i podràs trobar en la nostra web quan es publiquen.