Taller de lecto-escriptura en el CIPFP Luis Suñer

El curs de primer de Gestió Administrativa va realitzar un taller de lecto-escriptura dirigit per Silvia Savall Pelegrí, autora del llibre de poesía 504 horas contigo.

L'activitat va resultar molt ben valorada pels participants. Una de les característiques més importants d'esta dinàmica va ser el fet d'inspirar a els alumnes i les alumnes a crear frases pròpies.Molts d'estos van desenrotllar temes sobre els quals s'havien sentit identificats a partir de les propostes de l'autora. La finalitat d'esta activitat pràctica va ser fer-nos veure que si volem escriure, totes les persones som capaços d'expressar el que sentim i transmetre sensacions per mitjà de les paraules.

Els participants van llegir alguns dels seus poemes, tant individualment com amb ella. El taller va consistir també a elaborar versos, frases i poemes, els quals es van exposar en comú. Tot això va fer que la sessió fóra molt entretinguda. Esta dinàmica de grup va ser molt beneficiosa en diversos aspectes, un d'ells  va ser fomentar la comunicació entre els companys i companyes.

Silvia va invitar els participants a què es posaren en contacte amb ella per mitjà de les xarxes socials, i així poder veure els textos que publica, la qual cosa és una alternativa excel·lent, ja que d'esta manera, en qualsevol  moment es poden llegir les seues poesies.

A més va facilitar el seu correu electrònic perquè li enviaren totes les possibles creacions que se'ls ocorregueren, amb la finalitat d'incorporar-les a un dels seus llibres, clar està, si ho creu oportú.