Estudiants del CIPFP Luis Suñer cursen estudis a Bòsnia i Hercegovina

Cinc estudiants del nostre centre realitzen estudis en la Universitat de Mostar dins del programa europeu Erasmus+.

Des del Centre Integrat de Formació Professional Luis Suñer Sanchis d'Alzira venim participant activament en el programa Erasmus + per a facilitar la internacionalització i, sobretot, millorar l'ocupabilitat dels nostres estudiants.

alumnes mostar

Comptem amb gran experiència en mobilitats d'estudiants per a pràctiques, en les quals els nostres alumnes, tant de Grau Mitjà com Superior, realitzen i convaliden el mòdul obligatori de Formació en Centres de Treball en països de la Unió Europea. Com a exemple d'això podem dir que en els últims tres anys els nostres alumnes han realitzat mobilitats a França, Irlanda, Itàlia, el Regne Unit, Bòsnia i Hercegovina, Albània, Polònia i Luxemburg.
En aquest cas, la gran innovació del projecte consisteix en el fet que el nostre alumnat d'FP de Grau Superior ha realitzat estudis i convalidat assignatures de les Facultats d'Economia i Ciències Socials de la Universitat de Mostar.
D'allí acaben de tornar per a gaudir les seues vacances de Nadal els nostres estudiants Julio Llinares i Laura Sanz (Comerç Internacional), Abel Esteve, Alexandre Lucas i Jose Vicente Grau (Transport i Logística). Durant la seua estada de tres mesos van ser molt ben acollits pel personal de la Universitat, els professors de la qual ja van visitar el nostre centre el mes de juny passat, i també van ser rebuts per l'Ambaixadora d'Espanya a Bòsnia i Hercegovina, Dª Teresa Lizaranzu, amb motiu de la festa nacional del 12 d'octubre.
Aquest tipus d'experiències suposen un gran estímul per als estudiants tant a nivell acadèmic com personal i des del CIPFP Luis Suñer continuarem promovent la mobilitat internacional dels nostres alumnes i alumnes. El professorat també participa activament en el programa Erasmus+, participant en mobilitats preparatòries en altres països i col·laborant a acollir a docents i estudiants estrangers que ens visiten.
Com a centre d'acolliment, el CIPFP Luis Suñer va rebre en 2022 a tres alumnes de la Universitat de Kíev, des de març a juny,que van estar assistint a classes de diferents mòduls en llengua anglesa, impartides pels departaments de Comerç Internacional i Administració i Finances.
També durant l'any que ara acaba hem rebut a més de 20 professors de França, Bèlgica, Montenegro i Bòsnia i Hercegovina.

Alumnos CIPFP Luis Suñer con la EmbajadoraAlumnos CIPFP Luis Suñer en Universidad Mostar

Profesores visitantes de Bosnia y Montenegro en el Puerto de Valencianavidad mostar