Documentació del Sistema de Gestió de Qualitat i Millora del CIPFP Luis Suñer Sanchis

Política de Qualitat

Certificat de Qualitat

Avís empreses proveïdores

 

Job-shadowing Erasmus +

Una representació del nostre centre, juntament amb professors de l'IES Serpis de València, han estat uns dies descobrint el sistema educatiu en la província de Kocaeli a Turquia, dintre del projecte Job-shadowing de l'Erasmus+.

Visita a l'empresa ITV ICE MAKERS

Els alumnes de 2n del Grau Superior de Mecatrònica Industrial han visitat l'empresa ITV Ice Makers a Riba-roja del Túria, empresa líder al sector de la fabricació de maquinària de producció de gel i amb un sistema de fabricació basat en Lean Manufacturing. Els alumnes han pogut veure a nivell pràctic els coneixements adquirits als diferents mòduls del cicle i resolent els dubtes sobre diferents aspectes organitzatius.
Agrair a l'empresa el seu grau d'atenció i dedicació amb els nostres alumnes.

Curs LABORA Lampisteria i calefacció - climatització

L'alumnat del curs de LABORA de lampisteria i calefacció-climatització (IMAI0108) realitza pràctiques del curs en el taller de la família professional d'Instal·lació i Manteniment, entre altres pràctiques han realitzat el muntatge i posada en marxa de l'entrenador de tractament d'aigua.

Valorització energètica de les aigües grises

El CIPFP Luis Suñer Sanchis, institut de formació professional de referència a la Ribera, ha realitzat una visita als centres que formen part del Projecte d'innovació i investigació aplicades de transferència del coneixement, en la Valorització de l'energia de l'aigua grisa de la dutxa.
La visita a Verge del camí (Pamplona) i Tolosaldea (Guipúscoa) està emmarcada en el projecte del MEC de recuperació i reutilització de l'energia de l'aigua amb la qual ens dutxem.

vedag

Estudiants del CIPFP Luis Suñer cursen estudis a Bòsnia i Hercegovina

Cinc estudiants del nostre centre realitzen estudis en la Universitat de Mostar dins del programa europeu Erasmus+.

Des del Centre Integrat de Formació Professional Luis Suñer Sanchis d'Alzira venim participant activament en el programa Erasmus + per a facilitar la internacionalització i, sobretot, millorar l'ocupabilitat dels nostres estudiants.

alumnes mostar

VISITA A VICKY FOODS. 2 CURS MECATRÒNICA INDUSTRIAL

El passat 19 de desembre l'alumnat de segon curs de Mecatrònica Industrial junt amb l'equip docent van visitar les instal·lacions de l'empresa alimentària de Vicky Foods, en concret les instal·lacions de Vilallonga. Ha sigut una experiència molt enriquidora donat que han pogut observar de primera mà la majoria de les línies en funcionament i han agafat idees per als seus projectes de final de cicle.

VICKY FOODS MECATRONICA

 

Recicla amb els cinc sentits-Reeciclant

L'alumnat dels cicles de Fabricació i muntatge i Instal·lacions electrotècniques i mecànica van realitzar el 15 de desembre el taller de reciclatge dels components elèctrics i electrònics, per tal de sensibilitzar-los sobre la importància de recollir selectivament aquests aparells i evitar l'impacte ambiental.

reciclant fpbasica

Visita a la Marina Empreses.

Dijous dia 15 de desembre de 2022, els alumnes de 1er Grau Mitjà de Gestió Administrativa, 2on Grau Mitjà Gestió Administrativa i 1er Grau Superior de Administració i Finances vàrem visitar “La Marina Empreses”.

“La Marina Empreses” naix amb la missió de formar, assessorar i finançar als emprenedors de hui i del futur i constitueix una aposta per la creació de riquesa, ocupació i foment de l'emprenedoria.

Visita a À Punt del curs de 2n Manteniment Electrònic

El dia 14 l'alumnat de segon curs de Manteniment Electrònic van visitar les instal·lacions d'À Punt, on van aprendre moltíssim sobre tots els equips que les conformen i van descobrir les tasques que podrien desenvolupar en un futur.

Visita Apunt

 

 

25N: Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Aquesta commemoració té com a objecte impulsar accions per a la prevenció i sensibilització de la violència de gènere entre l'alumnat.
Agrair al cicle d’Activitats Comercials l’elaboració de diversos treballs relacionats amb el 25N que s’han situat al hall del centre, destacar el llaç «Ni una más», el «Iceberg de la violència de gènere»,etc, tal i com queda reflectit a les imatges.

Jornades d'Emprenedoria i Formació. Novembre 2022

Del 8 al 11 de novembre celebràrem al centre les jornades d’Emprenedoria i Formació, coordinades pel departament de FOL, amb un ventall d’activitats diverses de tallers, xerrades i gamificació, que s'han centrat en aspectes que afavorisquen la formació integral dels estudiants, facilitar-los el coneixement d'eines per a la seua futura inserció com a professionals, fomentant l'esperit emprenedor, tot promovent la seguretat i salut en el treball.

ADJUDICACIONS DE SUBVENCIONS FP. Llista definitiva publicada.

Enllaç a la pàgina web de la Generalitat: Subvencions

 Les persones beneficiàries de les ajudes ja poden realitzar el tràmit automatitzat d'alta de la domiciliació bancària en l'Administració de la Generalitat, per a efectuar l'ingrés de l'ajuda.

Concessió definitiva: següents passos

Les ajudes s'atorguen fins a esgotar el crèdit disponible, i els desempats de puntuació s'han resolt per ordre de cognoms, conforme a l'apartat sisé de la convocatòria.

Fins el 26 de novembre, les persones beneficiàries ja poden realitzar el tràmit automatitzat d'alta de la domiciliació bancària en l'Administració de la Generalitat, per a efectuar l'ingrés de l'ajuda.

Després han de comunicar als seus centres el compte bancari d'ingrés.

Es realitza a través del procediment PROPER en https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=22648

Una vegada es publique la resolució definitiva de concessió, les persones beneficiàries lliuraran als centres receptors de sol·licituds, en un termini màxim de 10 dies, l'imprès de domiciliació bancària degudament emplenat, signat i llegible, per efectuar el pagament de la quantia concedida, disponible a https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=15996 

 

Horari Secretaria - Curs 2023-2024

      

Horari Atenció al Públic Secretaria:

             

Dilluns 8:30 a 13:30 i 16:00 a 20:00

Dimarts 8:30 a 13:30

Dimecres  8:30 a 13:30 i 16:00 a 20:00       

Dijous 8:30 a 13:30

Divendres 8:30 a 13:30

FP Dual - Fundació Valencia Port

El port de València i la GVA impulsen el primer projecte d'FP Dual en una entitat portuària, amb la participació del nostre centre.

A partir del curs 2020-21 hi ha la possibilitat de realitzar FP Dual en els cicles de Grau Superior de Comerç Internacional i de Transport i Logística, en el Port de València i les seues empreses