Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Mitjà

Projecte 2024-1-ES01-KA121-VET-000204047

erasmus

El CIPFP Luis Suñer Sanchis, juntament amb el Consorci FEVEC (Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció) i finançat per la Unió Europea, convoca vuit ajudes a la mobilitat Erasmus +, per a realitzar un mes de pràctiques en un pais de la Unió Europea. Aquestes mobilitats es realitzaran durant el tercer trimestre del curs 2024-2025.

Les places assignades al nostre centre per part del consorci FEVEC estan distribuïdes de la següent manera:

  • 2 Malta (març)
  • 2 Cittá di Castello (març)
  • 2 Nàpols (març)
  • 2 Perugia (maig)

Per a participar en el procés de selecció és imprescindible emplenar el document Word adjunt amb les vostres dades, i enviar-los a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. juntament amb el vostre Curriculum Vitae (format Europass) i una carta de motivació, tots dos en anglés. En la carta cal explicar les raons que vos motiven a demanar la beca i ordenar els destins per preferència. Aquests documents heu d'enviar-los, des de l'adreça de correu electrònic a la qual voleu rebre les comunicacions del procés de selecció, abans del dia 18 d'octubre de 2024

A efectes de baremació per realitzar la selecció de l'alumnat, si teniu algun diploma de nivell d'un idioma estranger (B1, B2, C1) o rebeu algun tipus de beca (Ministeri o Conselleria), haureu d'adjuntar justificant al mateix correu de sol·licitud.

Els estudiants seleccionats per les mobilitats hauran de dipositar una fiança de 350 euros abans del 2 de novembre de 2024.

Els coordinadors de Projectes Europeus del CIPFP Luis Suñer respondran als vostres correus explicant els criteris de baremació i la resta de documentació que haureu d'aportar per a poder ser seleccionats/seleccionades.

Alzira, 2 d'octubre de 2024.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (convocatoria GM web 2024.pdf)convocatoria GM web 2024.pdf[ ]49 kB
Download this file (Convocatoria GM 24-25.pdf)Convocatoria GM 24-25.pdf[ ]399 kB
Download this file (Documento datos alumnos 24-25 (1).odt)Documento datos alumnos 24-25 (1).odt[ ]19 kB