RECONEIXEMENT ACADÈMIC CURS 2021-2022

El dimecres 16 de novembre, alumnat del nostre centre va acudir al Gran Teatre d'Alzira, per a recollir el Diploma a l'Excel·lència en el Rendiment Acadèmic corresponent al curs 2021-22, que ha atorgat l'Ajuntament d'Alzira.

ADJUDICACIONS DE SUBVENCIONS FP. Llista definitiva publicada.

Enllaç a la pàgina web de la Generalitat: Subvencions

 Les persones beneficiàries de les ajudes ja poden realitzar el tràmit automatitzat d'alta de la domiciliació bancària en l'Administració de la Generalitat, per a efectuar l'ingrés de l'ajuda.

Concessió definitiva: següents passos

Les ajudes s'atorguen fins a esgotar el crèdit disponible, i els desempats de puntuació s'han resolt per ordre de cognoms, conforme a l'apartat sisé de la convocatòria.

Fins el 26 de novembre, les persones beneficiàries ja poden realitzar el tràmit automatitzat d'alta de la domiciliació bancària en l'Administració de la Generalitat, per a efectuar l'ingrés de l'ajuda.

Després han de comunicar als seus centres el compte bancari d'ingrés.

Es realitza a través del procediment PROPER en https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=22648

Una vegada es publique la resolució definitiva de concessió, les persones beneficiàries lliuraran als centres receptors de sol·licituds, en un termini màxim de 10 dies, l'imprès de domiciliació bancària degudament emplenat, signat i llegible, per efectuar el pagament de la quantia concedida, disponible a https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=15996 

 

Horari Secretaria

      

Horari de Secretaria:

             

Dilluns 8:30 - 13:30  i 16:00 - 20:00

Dimarts 8:30 - 13:30

Dimecres  8:30 - 13:30 i 16:00 - 20:00       

Dijous 8:30 - 13:30

Divendres 8:30 - 13:30

FP Dual - Fundació Valencia Port

El port de València i la GVA impulsen el primer projecte d'FP Dual en una entitat portuària, amb la participació del nostre centre.

A partir del curs 2020-21 hi ha la possibilitat de realitzar FP Dual en els cicles de Grau Superior de Comerç Internacional i de Transport i Logística, en el Port de València i les seues empreses

 

Presentació FP Dual - Fundació Valencia Port

A partir del curs 2020-21 hi ha la possibilitat de realitzar FP Dual en els cicles de Grau Superior de Comerç Internacional i de Transport i Logística, en el Port de València i les seues empreses

El nostre centre participa en un programa de la Fundació Port de València, mitjançant el qual existeix la possibilitat de realitzar una formació complementària en el Port de València, a més de realitzar FP Dual amb empreses del conglomerat del Port, tant al final del primer curs com en el segon curs.

www link Noticia publicada en Las Provincias

www link Noticia publicada en El Mercantil

 

El port de València i la GVA impulsen el primer projecte d'FP Dual en una entitat portuària, amb la participació del nostre centre.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (PPT-FPdual Presentacion.pdf)FP Dual Presentació[ ]1865 kB

Calendari Escolar del curs 2019-2020 (modificat)

Seguint les instruccions de Conselleria sobre finalització de curs i inici del següent, el calendari de les avaluacions extraordinàries s'ha modificat, sent estos els canvis més significatius:

[prezihm]https://prezi.com/wnwawldzvanv/cipfp-luis-suner-sanchis/[/prezihm]

Informació General sobre  l'admissió d'alumnat DE NOU INGRÉS en cicles de FP Bàsica, Grau Mitjà i Grau Superior per al pròxim curs 2020/2021 i sobre les Proves d'Accés

Imagen DNI c

Segons el DECRET LLEI 2/2020, de 3 d'abril, de mesures urgents, per a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19 en el seu art. 5:

1.- El procediment d'admissió només es podrà tramitar de forma ELECTRÒNICA en el TERMINI que establisca la Conselleria d'Educació i que publicarem en la nostra web quan ho notifique la Conselleria.

L'Administració educativa habilitarà punts d'atenció a l'usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics.

info rojoNota informativa 2 sobre Estat d'Alarma

  • Seguint instruccions de Conselleria el Centre estarà tancat des del dilluns 23 fins a nova orde.
  • Tal com vam dir, les classes s'impartiran de forma no presencial, a través de Moodle i altres aplicacions. Les FCT estan suspeses, i es programaran activitats a realitzar en elles depenent de cada cicle, segons especificàrem en el comunicat anterior.
  • Des del CIPFP Luis Suñer, ara més que mai, volem transmetre força i ànims per a véncer esta situació, col·laborant tots amb les indicacions de les autoritats.

 

Resultat Idiomes A2

En el fitxer adjunt podeu comprovar el resultat de les proves de nivell A2 d'idiomes.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Notes Angles-Frances.pdf)Resultat A2[ ]733 kB

XII Setmana de l'Economia d'Alzira

Foto setmana economia 2020

L'Ajuntament d'Alzira, en col·laboració amb l'Associació Empresarial, organitza la XII Setmana de l'Economia i l'Ocupació del 17 al 21 de febrer de 2020.

Un dels objectius que es perseguixen amb la celebració d'aquestes jornades és oferir a l'empresariat, i a la ciutadania en general, un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran conferències i tallers, i s'intentarà reunir conclusions que ens faciliten la posada en marxa d'accions, tant des del sector públic com del privat.
Hi haurà ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials.

La inscripció a les jornades és gratuïta, si bé les places són limitades. Hi ha que confirmar assistència. Més informació...

 

Horari de Secretaria en Nadal

La Secretaria del nostre centre estarà oberta els següents dies durant les festes nadalenques.

  • 27 i 30 desembre: 9:00 - 14:00
  • 2 i 3 de gener: 9:00 - 14:00