Imprimeix

EL CICLE DE PREVENCIÓ DE RISCOS PROFESSIONALS VISITA L’EMPRESA AMCOR

Els alumnes del Cicle de Prevenció de Riscos Professionals del centre Luís Suñer han visitat la planta de producció que l’empresa multinacional AMCOR té en la ciutat d’Alzira.

Vam ser acollits pels responsables del Departament de Prevenció de l’empresa, que ens mostraren tant les mesures preventives que tenen implantades en la planta de producció, així com alguns dels projectes més significatius relacionats amb la prevenció, en els que participen dins i fora del grup d’empreses al qual pertanyen.

A continuació, ens feren un recorregut per les diferents naus de la planta de producció en les que l'alumnat va poder vore l’aplicació pràctica de les mesures de prevenció i de seguretat.

La visita ens va servir per a valorar la importància de la seguretat en els processos productius, així com la utilització d'EPIs en la realització de totes les tasques productives i no productives (calcer dissipatiu, guants, ulleres de protecció, jupetins reflectants, etc.), motiu pel qual feren la visita totalment equipats dels EPIs adequats.

Agraïm a l'empresa AMCOR, i en particular als membres del Departament de Prevenció, l'atenció rebuda al llarg de la visita.

amcor