Imprimeix

Visita a les Corts Valencianes i Palau de la Generalitat

El passat 7 de novembre, l’alumnat de primer curs d’Administració i Finances es desplaçà a València on realitzaren una visita guiada a les Corts Valencianes, òrgan legislatiu de la Comunitat Valenciana, i al Palau de la Generalitat, la seu de l’òrgan executiu.

La visita a la seu del parlament valencià es troba al Palau dels Borja de València, edifici construït a la fi del segle XV, on, la història del nostre territori es ben present per tots els seus racons amb pintures com la Batalla d’Almansa, les figures dels membres de la família Borja, els seus salons i passadissos.

Ja a l’hemicicle, ficarem a prova els coneixements adquirits sobre el repartiment d’escons, la formació de govern i les funcions atribuïdes a les Corts.

Tot seguit ens dirigirem al Palau de la Generalitat, seu del govern autonòmic valencià, on ens explicarem l’historia del palau a través de les diferents estàncies (sala daurada, sala vella, sala de reis, etc.), i la seua funcionalitat, desde la seua construcció en 1421 fins a l’actualitat.

Corts2

Corts1