Imprimeix

(19N) DIA INTERNACIONAL DE L’HOME

Al CIPFP Luís Suñer hem dut a terme activitats al voltant del 19N. El Dia Internacional de l'Home (DIH) es celebra el 19 de novembre.

Els seus objectius principals són abordar temes de salut masculina de totes les edats; promoure models masculins positius i igualitaris; ressaltar el rol positiu i les contribucions que els homes fan diàriament tant a la seva comunitat com a la societat; promoure la igualtat de gènere; i crear un mon més segur i millor.

Al voltant d’aquesta data s’ha treballat una sèrie d’activitats amb l’alumnat a les tutories i també aplicant la metodologia TILC (tractament integrat de llengua i continguts) hem realitzat una dinàmica en anglès "International Men’s day " elaborada per Anna Debeye (European Volunteer) amb la finalitat de prendre conciència de les creences socials al voltant del model masculí.

A més a més, l’alumnat de la FPB ha treballat esta temàtica participant en un Trivial sobre la pel·lícula “El Club de la Lucha”. D’altra banda, l’alumnat de GM d’Activitats Comercials ha realitzat una penjada de cartells, posters, espills amb frases motivadores. Clica en la imatge per vore imatges de les activitats al voltant del 19N.

Gràcies per la participació!!

dia home