Imprimeix

El CIPFP Luis Suñer Sanchis participa en la fira CEVISAMA

El CIPFP Luis Suñer Sanchis d'Alzira, amb l'IES Bernat Guinovart d'Algemesí, el CIPFP Virgen del Camino de Pamplona, i el CIPFP Tolosaldea de Tolosa participen en el projecte d'Investigació del MEC de Valorització Energètica d'Aigües Grises que ha ajudat al desenvolupament d'un producte d'Eficiència Energètica  de l'empresa CERIAN SHOWER i que s'ha presentat en la Fira CEVISAMA de València.

Alumnat de primer i segon curs d'instal·lacions Frigorífiques i de Climatització, i alumnat de segon curs d'Energies Renovables del nostre centre han acudit a la fira juntament amb el professorat Ricardo Baguena, Àngel Almodovar i Cesar Gonzalez. El director del CIPFP Luis Suñer Sanchis Marcos Gimenez també va acudir a la fira per recolzar el projecte.

Cevisama és el punt de trobada anual de tota la indústria ceràmica, el bany i la pedra natural. Organitzada per Fira València, és una cita internacional referent que es converteix en passarel·la de tendències i novetats sectorials i fòrum de coneixement i innovació per als professionals.

Per vore les fotos de l'estand amb el nostre alumnat clica en la imatge. Per vore el video de com funciona el producte d'Eficiència Energètica cicla en l'enllaç següent: VIDEO DEL PRODUCTE

El director i el professorat del centre davant l'estand de CEVISAMA