Imprimeix

III Edició del Concurs Projectes emprenedors.

22Foto1Estos premis creats al departament de FOL, i patrocinats per l’AMPA del centre, pretenen potenciar i fomentar la iniciativa emprenedora que es treballa des del mòdul d’Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE), afavorint el treball en equip dins de l’aula i dins del centre, posant en pràctica les habilitats comunicatives tant necessàries en el món del treball, a més de valorar la importància de la creativitat i la innovació́ per a la generació́ d’idees de negoci.

PARTICIPANTS

Enguany ha participat l’alumnat dels següents grups: 1r Instal·lacions frigorífiques i de climatització, 2n Instal·lacions de telecomunicacions, 2n Manteniment electromecànic i 1r Energies renovables, presentant-se entre tots ells, un total de 18 idees de negoci.

22Foto2 22Foto3

 

JURAT
El jurat va estar format pel següent professorat:
José Miguel Montes, del departament d’Administració́ i Gestió́. Rosana Marin del departament de Comerç̧ i Màrqueting. Blanca Bono, Araceli Trescolí i Roser Vicent  del departament de FOL.


Gràcies per la vostra participació.

 

 22Foto4 22Foto5

 

PREMIS

El 3r premi dotat en 50€, és per a l’empresa JICT, formada per Toni Alarcón, JuanFran Jornet, Clara Rodríguez i Ibra Sarr. L’empresa JICT es una immobiliària que ofereix al mateix temps, serveis personalitzats de domotització. Va fer l'entrega del premi el cap d'estudis Toni Mestre.
El 2n premi dotat en 100€, és per a l’empresa AVAC, formada per Carles Martínez, Vanessa López, Alejandro Cháfer i Àngel Lluch. AVAC es l’empresa que ha prototipat una polsera electrònica per a vendre a empreses organitzadores de festivals, i així facilitar el control en les entrades, i els pagaments de les consumicions, sense necessitat que el públic haja de portar diners a la butxaca. Va fer l'entrega del premi la vicedirectora Alicia Aleixandre.
El 1r premi dotat en 200€, és per a l’empresa PAID PLASTIC, formada per Joan García i Rubén Méndez. L’empresa PLAID PLASTIC es una empresa dedicada al reciclatge a través de la recollida de botelles de plàstic mitjançant màquines automàtiques al carrer, on el ciutadà pot reciclar les seues botelles de plàstic obtenint una compensació econòmica directa i immediata. Va fer l'entrega del premi el director, Marcos Giménez.

 

 22Foto6 22Foto7

 

Enhorabona a tots els premiats.

22Foto8  22Foto1