Llistats d'Admesos Definitius Cicles formatius

Pots consultar els llistats d'admesos i no admesos definitius en els Arxius adjunts.

Si estàs admés hauràs de formalitzar la matrícula del 22 al 29 de juliol segun el següent calendari. Si no et matricules en les dates assenyalades perdràs la reserva de plaça.

 

PROCÉS DE MATRÍCULA- Documentació a presentar

  1. Emplena el següent formulari i imprimeix la còpia que arribarà al teu correu:  (si no disposes d'impresora o necessites ajuda pots acudir al centre de 10:30 a 13:00 h. el dia assignat al teu cicle i t'ajudarem)

- Formulari Cicles Grau Mitjà

- Formulari Cicles Grau Superior

- Formulari Cicles Semipresencial

  1. Fotocòpia del Títol amb el què accedeixes al cicle (o Certificat que indique que el títol està pagat).
  2. Fotocòpia del DNI o targeta d'identitat d'estranger. Cas de ser menor d'edat adjuntar també fotocòpia del document del pare, mare o tutor/a.
  3. Resguard de l'ingrés bancari de la taxa administrativa (ingressar 3 € en el compte CaixaBank ES52 2100 2330 2702 0009 0497 posant de concepte "Mat. Nom i cognoms de l'alumne")

NOTA.- NO ES MATRICULARÀ SI FALTA DOCUMENTACIÓ

  

Has d'entregar tota la documentació en Consergeria de 8:30 a 13:00 hores en les següents dates, preferentment cada cicle el dia que té establit:

  • Dia 22 - Cicles de la Família d'Administració i Gestió (Administració i Finances - Assistència a la Direcció - Gestió Administrativa)

  • Dia 25 - Cicles de la Família de Comerç i Marketing (Comerç Internacional - Transport i Logística - Activitats Comercials)

  • Dia 26 - Cicles de la Família d'Instalación y Mantenimiento (Mecatrònica Industrial - Prevenció de Riscos - Instal·lacions Frigorífiques - Manteniment Electromecànic - Producció de Calor)

  • Dia 27 - Cicles de la Família d'Electricidad y Electrónica i d'Energia i Aigua (Manteniment Electrònic - Instal·lacions de Telecomunicacions - Energies Renovables)

 

 

El termini de reclamacions a les llistes definitives és del 21 al 25 de juliol.

La formulació de reclamacions es realitzarà accedint a la web telematrícula.es i en l'apartat 'Al·legacions' formular la reclamació, accedint mitjançant la “clau d'admissió” amb la qual emplenares la sol·licitud d'admissió.

 

Si no has fet Admissió (o no estàs en la llista d'admesos), pots apuntar-te en la llista d'espera.

 Enllaç al formulari de llista d'espera

Ompli les dades del formulari, i si queden places vacants podràs matricular-te en setembre. Per a qualsevol dubte pots cridar-nos al 96 245 78 15.

 

AVÍS IMPORTANT - ALUMNAT NO ADMÉS

A partir de setembre, el centre adjudicarà les vacants que queden per a l'alumnat que ha participat en el procés d'admissió i no ha obtingut plaça.

La adjudicación es farà seguint els criteris de prioritat establerts en l'art. 7 i en l'apartat 2.12 de l'art. 10 de l'Orde 18/2016.

A continuació s'assignaran les places que queden a l'alumnat que s'ha apuntat en la llista d'espera i no havia participat en el procés d'admissió.