Imprimeix

I Edició “Premi Talgo a la Rellevància de la Dona en la Formació Professional"

La Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, seguint les estratègies d’igualtat i per a la promoció de les vocacions de les dones en el sector industrial, presenta la I Edició “Premi Talgo a la Rellevància de la Dona en la Formació Professional"

Requisits

- Ser dona i estar domiciliada en el territori espanyol.
- Estar en possessió d'una titulació de formació professional preferentment en la branca industrial (famílies: Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica, Energia i Aigua, Marítim Pesquera i Instal·lació i Manteniment).
- Tindre almenys 5 anys d'experiència laboral com a professional de la formació professional en la branca industrial.
- Posseir una trajectòria acadèmica i professional en la qual s'hagen aconseguit assoliments rellevants en l'àmbit industrial en empreses, institucions i organitzacions, públiques o privades.

No podran optar a aquest Premi, els membres del Jurat, ni els seus familiars fins a segon grau d'afinitat i consanguinitat. Qualsevol candidatura que no complisca amb aquest requisit al moment del nomenament del Jurat, serà retirada del certamen.

Les dones que actualment estiguen treballant en Patents Talgo, S.L.O. o alguna de les seues filials, no podran participar com a candidates al Premi.

Premi de 25.000€

Termini de presentació: fins al 30 de juny

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (premi Talgo-Dones_firmado.pdf)premi Talgo-Dones_firmado.pdf[ ]222 kB