Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Mitjà

erasmusEl CIPFP Luis Suñer Sanchis, juntament amb el Consorci FEVEC (Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció) i finançat per la Unió Europea, convoca sis ajudes a la mobilitat Erasmus +, per a realitzar un mes de pràctiques en un pais de la Unió Europea. Aquestes mobilitats es realitzaran durant el tercer trimestre del curs 2022-2023.

Els candidats hauran d'aportar certificat oficial de vacunació Covid-19 amb la pauta completa.

Les places assignades al nostre centre per part del consorci FEVEC estan distribuïdes de la següent manera:

  • 2 Malta (març)
  • 2 Roma (març)
  • 2 Cittá di Castello (març)

Per a participar en el procés de selecció és imprescindible emplenar el document Word adjunt amb les vostres dades, i enviar-los a aquesta adreça juntament amb el vostre Curriculum Vitae (format Europass) i una carta de motivació, tots dos en anglés. En la carta cal explicar les raons que vos motiven a demanar la beca i ordenar els destins per preferència. Aquests documents heu d'enviar-los, des de l'adreça de correu electrònic a la qual voleu rebre les comunicacions del procés de selecció, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 7 d'octubre de 2022.

A efectes de baremació per realitzar la selecció de l'alumnat, si teniu algun diploma de nivell d'un idioma estranger (A2, B1, B2, C1) o rebeu algun tipus de beca (Ministeri o Conselleria), haureu d'adjuntar justificant al mateix correu de sol·licitud.

Els coordinadors de Projectes Europeus del CIPFP Luis Suñer respondran als vostres correus explicant els criteris de baremació i la resta de documentació que haureu d'aportar per a poder ser seleccionats/seleccionades.

 

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Convocatoria 22 firmada.pdf)Convocatoria 22 firmada.pdf[ ]380 kB
Download this file (Documento datos alumnos 22-23.odt)Documento datos alumnos 22-23.odt[ ]19 kB