Imprimeix

Visita a la Marina Empreses.

Dijous dia 15 de desembre de 2022, els alumnes de 1er Grau Mitjà de Gestió Administrativa, 2on Grau Mitjà Gestió Administrativa i 1er Grau Superior de Administració i Finances vàrem visitar “La Marina Empreses”.

“La Marina Empreses” naix amb la missió de formar, assessorar i finançar als emprenedors de hui i del futur i constitueix una aposta per la creació de riquesa, ocupació i foment de l'emprenedoria.

La iniciativa està impulsada i secundada per Juan Roig, president de Mercadona i president d'honor de EDEM, per a retornar a la societat parteix del que aquesta li ha donat.

Una vegada allí ens explicaren en que consisteix la Marina d'Empreses i ens aclariren que ho componen EDEM, Llançadera i Angels, tres entorns on es creen les condicions necessàries per a fomentar la iniciativa individual i el talent.

Els alumnes es van posar en la pell d'un emprenedor durant un matí, i mitjançant el treball en equip, idear, dissenyar i prototipar el repte que se'ls presenta a través de metodologies innovadores.

Finalment ens van ensenyar el lloc de treball on totes aquestes idees emprenedores es posen en marxa, cadascuna amb el seu equip de treball.

Podeu vore fotos de la Visita clicant en la foto.

lazandera