Imprimeix

Visita a l'empresa MAF RODA AGROBOTIC d'Alzira

Dijous passat 18/04/2024 l'alumnat de 1r de Superior de Manteniment Electrònic vam visitar l'empresa MAF RODA AGROBOTIC en la seua seu d'Alzira dins del seu programa de col·laboració amb Centres Formatius de la zona.

MAF RODA AGROBOTIC és una empresa líder mundial en solucions globals per a fruites i hortalisses. El grup MAF RODA dedica com a mitjana el 3% del seu volum de negoci anual a la innovació tecnològica. Aquest esforç continuat d'inversió en investigació ha fet que MAF RODA posseïsca nombroses patents per desenvolupaments tecnològics importants que li permeten oferir als seus clients les ferramentes més capdavanteres i que millor responen a les exigències dels seus mercats.

Una de les seues seus es troba a Alzira, on vam tindre l'oportunitat de fer una visita guiada a les mans dels responsables dels departaments d'automatisme i electrònica. Vam vore des de l'inici d'un projecte en oficines fins al muntatge i posada en marxa de les màquines.

Va ser una gran experiència per als nostres alumnes de Cicle Superior que van poder vore una possible projecció de futur laboral de qualitat i molt propet de casa.

Moltes gràcies a MAF RODA AGROBOTIC pel seu temps i dedicació.

RODA